Leuke samenwerking!

Het is niet de meest voor de hand liggende samenwerking maar hoe vaak hebben we zoiets wel niet gezien in de muziekwereld? Jaren 00 topper Craig David, die de laatste tijd echt wel weer aan het knallen is, samen met de band van nu, Bastille.
Dat is er een connectie was, was al duidelijk. Ze hebben namelijk al eens samen op het podium gestaan: Craig kwam een moppie meezingen tijdens een concert van de Britse rockband. Dus we gaan eens luisteren hoe het samen klinkt.

Om maar meteen te zeggen; het is voornamelijk in de stijl van Craig David geschreven. Flink wat beats en extra geluiden die ervoor zorgen dat die zeroes vibe terug komt. De coupletten zorgen daar nog wel het meeste voor. Want… Je kunt Bastille niet mee laten doen en hun eigen sound niet laten horen. Dus je hoort weldegelijk dat er een fijne bombastische en stadion sound in zit in het refrein!
Het kan best wel eens iets worden, zeker ook omdat Craig misschien niet meteen als frontman hoeft op te treden. Je kunt namelijk stellen: wie verwacht nu nog écht iets van deze te gekke Brit? Uiteindelijk is het toch wel Bastille wat nu hit & happening is.
Deze track staat over op het nog uit te komen album van Craig David. Die heeft de titel ‘The Time Is Now’ en zal begin 2018 uitkomen. Het begint ergens op te lijken!

Benieuwd wat jullie bevindingen zijn!

Vorig artikelSpaceKees ft. Kraantje Pappie & Donnie – Gevoelens
Volgend artikelBroken Brass Ensemble – The Unusual and the Unknown

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in