Wat een baas is het toch!

Wie kent mister Craig David nou niet meer? In de zeroes was het wel dé man op R&B gebied. ‘Fill Me In’, ‘7 Days’, ‘Walking Away’, ‘What’s Your Flava’….. Mijn god dat waren tracks waar je geen genoeg van kon krijgen. Ik tenminste niet!!
Maar na 2005 werd het langzaamaan minder bij meneer David. Nog een album in 2007 maar dat werd uiteindelijk geen succes. In november van 2016 kwam hij wel weer bij mij op mijn radar! Samen met Big Narstie was daar plots ‘When The Bassline Drops’. Niet het succes wat we misschien wel hadden verwacht maar wel een teken van leven!

Nu kwam ik ‘Change My Love’ tegen. Een typisch Craig David nummer. Ik weet dat ik aan het wandelen was in de stad en in een winkel in liep. Je hoort echt onmiddellijk dat hij het is!
Herkenbaarheid, dat is toch wel waar het om draait in de muziekwereld. Bruce Springsteen heeft dat, Kensington ook en zeer zeker deze Brit.

Maar wat ik dan weer heb gemist is dat hij in september van vorig jaar dus al zijn 6e studioalbum heeft uitgebracht! ‘Following My Intuition’ getiteld. Met daarop deze track én die samen met Big Narstie. Have a good one!

Vorig artikelNachtschade – Speculations
Volgend artikelPACESHIFTERS – Draw A Blank

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in