Conincx PopKomende zaterdag, 2 juli, is alweer de 34e editie van het gratis festival Conincx Pop te Elsloo. Er staan weer prachtige namen op het affiche! Hieronder zal ik even alle namen op een rij zetten en alles benoemen. Een paar bands zijn zeker bekend op CamielMusic, helemaal super!
Daarbij zal ik wederom niet alleen aanwezig zijn. Dan heb ik het niet alleen over de reguliere bezoekers maar samen met mister Jonny Ladeur zal het wederom een prachtig verslag worden. Hij met prachtige foto’s, ik met de teksten. In navolging van Mama’s Pride is dit weer een leuke uitdaging. Succes is eigenlijk wel gegarandeerd!

Uncle Harry.
Drie gasten, gewoon komende uit Weert, die wel houden van een mix van blues/rock en psychedelische invloeden! Wat mij weer aantrekt zijn hun invloeden: Birth Of Joy en ook DeWolff. Raar is dat trouwens niet aangezien ze dezelfde muzikale samenstelling hebben. Nou, laat maar gaan dan!

Donnerwetter.
Hebben pas hun tweede album uitgebracht inclusief een Donnerwetter krant. Onmiddellijk is te merken dat ze er genoeg aan doen om out of the box te denken. Frontman Rocco Ostermann heeft de kracht om je te fascineren en de muziek zorgt voor een hele fijne trip waar je in verzeild raakt.

PER (Please Explain The Rhythm).
Een band uit Letland! Lekker energieke mix van funk, beatbox en reggae. Heel divers en misschien het eerste waaraan je denkt als je deze mannen ziet. Hoge mate van muzikaliteit en proberen zo delen van Europa te veroveren! Komt het bekend voor? Kan! Eurovisie Songfestival in 2013 te Zweden!

New Town Kings.
Tijd voor een flinke dosis ska/reggae! Deze 8 koppige formatie uit Engeland, Essex om precies te zijn heeft toch al twee albums uitgebracht. Enorm bekend in het Verenigd Koninkrijk maar ook sowieso daarbuiten! Denk aan The Slackers, The Skints en Congo Natty. Een groot feest!

Green Hornet.
Deze Groningse band heeft zeker weten banden met de stripheld! Energiek tot en met en heeft geen moeite om aan de verwachtingen te voldoen. Ze hebben getourd met The Sleaze Express, The Deaf & ZzZ. Elke show was geweldig! Mix van psychedelica, rock, punk en blues. Brint it on!

Flying Horseman Jonny Ladeur (Medium)
Flying Horseman @ Volt. Picture Jonny Ladeur.

Flying Horseman.
Deze Belgische band is een graag geziene gast op CamielMusic. Bert Dockx en zijn gehele band is een ervaring op zich. Het is dromerig, meeslepend, experimenteel en psychedelisch. Het is nooit saai en altijd enerverend. Live maken ze er ook nét iets meer van; langere versies, meer power en een totale beleving!

Shearwater.
Amerikaanse band uit Austin (Texas) en dat is toch wel dé plek voor muziek. Dat het een ervaren band is staat buiten kijf. Ondertussen al 9 albums gemaakt en nu ook weer een oversteek naar Europa. Folky, indie, dromerige invloeden. Jonathan Meiburg en Will Sheff zijn de oprichters en hebben nog steeds genoeg energie!

Keko Yoma.
Chili! Ja, dat is toch wel iets nieuws. Dit is een band waar zoveel verschillende stijlen qua muziek in zit. Rock, ska, reggae, uiteraard latin en live een spektakel op zich. Enorm energiek en proberen genoeg plezier erin te gooien. Entertainment is belangrijk voor deze 6 koppige band. Waarschijnlijk een top afsluiter!

Vorig artikelFaces On TV – Traveling Blind
Volgend artikelEmil Landman – Our Bodies

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in