De uit London gevestigde zanger Matt Perriment begon een aantal jaar geleden met het schrijven van muziek en leerde zichzelf een aantal instrumenten bespelen. In combinatie met ups en downs in zijn leven kwam hij erachter dat muziek schrijven zijn gevoelens kon beheersen. Wat hij mee maakte noteerde hij en hier komen zijn rakende, mooie liedjes vandaan. 

Na een succesvol en muzikaal jaar in 2019, waarin hij flink wat bekendheid kreeg door als support act van HAEVN te mogen spelen, zette Matt Perriment afgelopen zaterdag een onwijs goede show neer. 
Waar hij 2019 afsloot met een eigen uitverkochte show in Luxor Live in Arnhem, kon 2020 eigenlijk niet beter beginnen. Een volledig uitverkochte zaal in Paradiso Tolhuistuin, compleet met band vormde het een magische avond waarin hij een aantal nieuwe nummers liet horen in een intieme setting. Ook zijn andere, ‘oudere’ tracks kwamen langs waarin hij ons meenam in de “reis van zijn leven”. Deze man heeft een onwijs goede sound en weet je keer op keer te verrassen. Dat was ook te merken tijdens deze show. De warmte in zijn stem voel je iedere keer en het enthousiasme van het publiek was te horen. Fijn dat er nog zo’n artiesten zijn, die gewoon heel open, eerlijk en puur hun muziek durven te delen.

Houdt hem in de gaten, want we gaan meer van hem horen. 

[TEKST Jessica Berkers]

Vorig artikelMarcus King – Young Man’s Dream
Volgend artikelDeWolff – Tascam Tapes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in