Editie 4! Holy shit. Ik ben super blij dat ik op 26 januari een 4e editie kan hosten. Na 3 toch wel succesvolle edities gaan we in 2019 vrolijk verder! Nadat ik onder andere Walden, The Ten Bells, Mitch Rivers, Rhinorino & Hans Hannemann heb mogen ontvangen zullen deze komende editie ook weer drie hele toffe artiesten komen optreden.
Zoals bekend is het unplugged. Puur, akoestisch, breekbaar. Zoals bekend zoek ik naar artiesten die heel uiteen lopen van elkaar. Dus benieuwd wie er komen? Lees dan snel verder!

Tim Dawn

Misschien gaat er een belletje rinkelen, misschien niet. In ieder geval een feit dat je ná 26 januari de naam zeker gaat onthouden! Tim Dawn is een singer songwriter die behoorlijk grote stappen zet de laatste tijd. Waar hij in 2016 meedeed aan de Popronde, ook Sittard aandeed en op CamielMusic een throwback had, werd het even stil. Tot dit najaar! Nieuwe impulsen, nieuwe muziek en toffe optredens. Als klap op de vuurpijl is hij deze week (15 t/m 21 december red.) met zijn nieuwe track ‘Walking On A Wire’ uitgeroepen als Radio 2 Topsong. Hij staat ‘gewoon’ in het Gruizenkerkje op zaterdag 26 januari! Dus geloof me, het is absoluut een aanrader!

Stompin’ Grounds

Ik heb iedere editie minimaal 1 lokale/regionale act staan. Deze keer is dat niet anders! Het is namelijk super vet om Stompin’ Grounds te kunnen aankondigen. Een drietal bestaande uit Jesse Deledda (bas), Florian Verhagen (gitaar) en Daan van de Ven (drums). Wat spelen de heren normaliter? Heerlijke energieke bluesrock met gypsy invloeden. Moeilijk om stil te staan. Ze hebben afgelopen jaar Bluesrock Tegelen geopend dus ze hebben al voor hetere vuren gestaan! Maar het zal hoe dan ook fantastisch worden in deze intieme, pure, unieke setting!

Merel Sophie

Deze jongedame komt uit het straatje van de Dawn Brothers & Maurice van Hoek, heeft onlangs met Pablo van de Poel haar 1e EP ‘For The Road’uitgebracht en staat dus te popelen om haar geweldige sound te laten horen aan iedereen! Dus eigenlijk weet je ook dat het wel goed zit! Ze heeft een warme stem, puur maar ook krachtig dit wordt muzikaal allemaal prachtig omlijst met een mix van americana, blues & jazz. Geen wonder dat ik dit pareltje ook in het Gruizenkerkje wil laten spelen spelen, dit zal fantastisch gaan klinken! Talentvol, energiek en bruisend. Dus vanaf nu deze naam onthouden en ervan gaan genieten! Nogmaals: Merel Sophie!

Vorig artikelYungblud – Loner
Volgend artikelDawn Brothers – She Turns My Radio On

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in