Op zaterdag 20 januari staat er weer een hele fijne CamielMusic Unplugged gepland. Uiteraard zal deze gaan plaatsvinden in Het Gruizenkerkje te Sittard waar ook al in een eerder stadium de eerste editie was. Natuurlijk had dat een feestelijk aspect, nu is het de bedoeling dat er met regelmaat iets wordt georganiseerd.
Net zoals de vorige keer, zullen er 3 artiesten gaan optreden welke toch al geregeld op CamielMusic een plekje hebben gehad. Ook zullen de stijlen weer lekker verschillend van elkaar zijn.

Mitch Josten

De eerste in het rijtje is Mitch Josten. Mitch speelt een thuiswedstrijd. Deze Sittardse jongen heeft hij een breed scala waar hij van houdt maar het liefst speelt hij blues. Van de geniale riffs van de meesters tot juist de enorm slome meeslepende ballads. Vorig jaar heeft Mitch zijn debuut EP uitgebracht en dat heeft hij gedaan met niet de minste artiesten om hem heen! De productie lag namelijk in handen van de Electrosaurus Southern Sound Studios, oftewel Pablo van de Poel van DeWolff. Daarbij heeft ook DeWolff zelf hem geholpen met het inspelen van ‘Southern Breeze’.
Uiteraard zal het 20 januari iets anders gaan klinken want de elektrische gitaar zal waarschijnlijk worden ingeruild voor een akoestische maar de sound blijft onverminderd goed.

Hans Hannemann

De volgende in dit rijtje is Hans Hannemann. Ik waarschuw alvast: schrik niet van zijn geweldige stem. Laag, donker, meeslepend. Dat in combinatie met een geweldige americana/country sound, toffe teksten en deuntjes en je hebt een artiest die je meeneemt naar een andere plek! In november heeft hij een album uitgebracht, ”Makin’ Up For Livin’ Easy’ wat een meesterwerk is. Vorig jaar heeft hij tevens meegedaan aan de Popronde maar speelde hij ook in het voorprogramma van de tournee van Douwe Bob.
Pas geleden heeft Hans een track uitgebracht met een clip waar je U tegen zegt. Net een film! Maar uiteraard was het nummer ook weer geniaal goed. Verwacht een prachtig optreden in de kerk, zijn stem zal jullie lang blijven heugen!

The Ten Bells

Ik hoor mensen nu denken.. The Ten Bells in een kerk? Jawel hoor! Het is vorige keer Rhinorino gelukt en dat gaat de opener van Pinkpop van afgelopen editie ook lukken. Natuurlijk is het rock wat de klok slaat voor de mannen maar ook in een afgeslankte vorm zullen ze iedereen laten swingen, dansen en misschien zelfs headbangen. De nummers zijn namelijk catchy en dan in de wetenschap dat Sven, Wesley, Robbert en Bert ook nog gaan oefenen om nét iets extra’s ervan te kunnen maken… Geweldig toch?!
Van de 3 bands het vaakst op CamielMusic gestaan dus het is wel daarom terecht dat de heren op deze prachtige plek kunnen gaan spelen. Komt namelijk niet vaak voor…

20 januari.
Gruizenkerk Sittard.
CamielMusic Unplugged.

Vorig artikelPopronde Throwback: Kiki Mettler
Volgend artikelWeersomstandigheden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in