Daar issie dan! Editie #3 alweer! CamielMusic Unplugged gaat onverminderd door en we hebben weer hele toffe namen staan. Maar dat gaan we uiteraard rustig aan bekend maken. Een grote verscheidenheid aan muziek: qua stijl, qua aantal, qua kom af. Nu gaat het brein al keihard werken en vraag je je af… Huh? Wat? Wie? Mooi zo.
Ondertussen heb ik al hele leuke, fijne en goede artiesten in het Gruizenkerkje gehad. Mitch Rivers, Daniel Cane, Rhinorino, Mitch Josten, Hans Hannemann & The Ten Bells. Daar komen dus nu ook weer 3 namen bij.

Afgelopen editie was ik blij met de samenwerkingen die ik weer had kunnen sluiten. Als eerste mijn dank aan ‘huisfotograaf’ Jonny Ladeur. Altijd een genot om weer foto’s terug te zien en alles weer te herinneren. Mooi in zijn eigen, unieke stijl. Verder weer de drankafname bij Michael van Café de Hollande maar ik had nu ook voor het eerst speciaal biertjes tot mijn beschikking en daar wil ik Marco van Proeflokaal ’t Hophuys voor bedanken! Dat gaf weer iets extra’s. Last but not least Edwin Bannink voor het gebruik maken van de koelkast (must have!) en de lichten die voor extra sfeer zorgden.

Ok. Nu komen we ter zake!!!! Editie 3 is op zaterdag 14 april. Een prachtige dag want het is precies 1 dag na mijn ‘feestelijke’ begin van de Unplugged serie. Voor de rekenwonders onder ons… Nu ‘besta’ ik 5 jaar maar och… Waarom daar aandacht aan besteden?? Overigens kosten de kaarten €7,50 en kunnen al worden gereserveerd door te mailen naar camielmusic@hotmail.com of een persoonlijk berichtje sturen!
Hier is de VOLLEDIGE line-up:

Walden

Nadat ik afgelopen editie de opener van Pinkpop 2017 heb gehad vond ik volledig logisch om dan ook de opener van Pinkpop 2018 te kunnen programmeren! Nee, zonder gekheid. Ik ben enorm trots dat Walden in het Gruizenkerkje komt spelen. Ondertussen gaat het een mooi verhaal worden, een beetje ‘volgen van Walden’. Vanuit de opnames, optredens (waaronder Nu of Nooit), Gruizenkerkje akoestisch maar ook Pinkpop.
Deze 4 heren (Mees Hamer, Cees Maessen, Pelle Simon & Jef America) maken een geniale mix van psychedelica, stoner, blues & fuzz. Het kan heel subtiel zijn maar het kan ook knallen als een gek! Het kan je echt meenemen naar plekken waar je niet wist dat ze bestonden, zo magnifiek is het. Maar het mooie is, dat doen ze allemaal met versterkers, heel veel versterkers…. In de kerk wordt dit heel anders… Daar komt het echt neer op de subtiliteit en puurheid. Maar ik weet 100% dat dat voor de mannen geen problemen gaat opleveren!

Sem Dylan

Ik vind het belangrijk om veel verscheidenheid aan te bieden. Dat komt de avond ten goede maar ook de acts zelf. Anders kan het misschien wel saai worden. Iemand die zeer zeker niet saai is, is Sem Dylan. Deze karakteristieke singer songwriter valt op door zijn uitstraling en wat misschien nog wel belangrijker is, hij valt op met zijn stem. Die stem is puur, open en heerlijk rauw. Dit samen met zijn gitaarspel brengt hij mensen binnen no time in vervoering. Uitgerekend in het Gruizenkerkje kwam ik in aanraking met hem, verder redelijk vaak contact gehouden en nu vond ik het een mooi moment om hem uit te nodigen voor CamielMusic Unplugged #3. Hij heeft meegedaan aan De Beste Singer Songwriter waar niemand begreep waarom hij niet doorging. Máár hij is nu bezig met nieuwe dingen.. Spannend!!

The Curious Incident

Ik had het in de intro over de diversiteit die komende editie in het kerkje zal zijn. Dat begint al met dit duo. Het draait namelijk om Kairo en Diaz. Kairo is geboren in Zuid-Afrika en Diaz in Indonesië, ze zijn elkaar tegengekomen in Engeland en ondertussen woonachtig in Utrecht. Maar van de wereld zien ze genoeg in ieder geval!! Uiteraard Zuid-Afrika maar ook Australië is een plek waar ze graag geziene gasten zijn, en gehoord. Afgelopen jaar deden ze mee aan de Popronde en ik had eigenlijk meteen een klik met de boys. Vaak gezien en vaak gesproken, super!
Qua muziek is het behoorlijk uniek. Hele toffe indie klanken met een Caribische twist. Dat wordt wellicht wel dansen in de kerk! Ik weet in ieder geval zeker dat het een succes gaat worden en ook heel erg gezellig.

Vorig artikelNovastar – Home Is Not Home
Volgend artikelInge van Calkar- Imaginary

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in