De vijfde editie alweer. CamielMusic Unplugged. Ook nu zullen er wederom drie uiteenlopende artiesten komen optreden in het Gruizenkerkje te Sittard. Op zaterdag 11 januari zullen de deuren open gaan en wordt het uiteraard een avond die de boeken in zal gaan als fantastisch. Hoe kun je dat nu al zeggen? Er zullen zoals gezegd drie acts spelen die allen weer genoeg indruk zullen maken op de bezoekers. Check snel hieronder wie er komt spelen!

Robert Green

Robert Green is een zeer lokale artiest (Born) en hij ademt werkelijk muziek. Hij kan namelijk niet alleen een gitaar bespelen, nee nee. Meerdere instrumenten zijn niet gek voor hem. Verder houdt Robert van meerdere muziekgenres én kan hij zelf muziek opnemen in zijn Evergreen Recordings. Hoe tof? Dus buiten het feit dat hij zelf mensen blij maakt met z’n eigen sound, helpt hij ook collega’s om alles goed te laten klinken. En maak je maar geen zorgen in de kerk.. Want daar zal het uiteraard fantastisch klinken! Pure folk & pop: Robert op z’n best.

Joan Franka

De naam Joan Franka zal waarschijnlijk toch al veel mensen een belletje laten rinkelen. Even snel: 1e editie The Voice & deelname Songfestival. Punt. Nu is ze vele jaren later, veel meer ervaren en wetende wat ze wil: muziek maken waar zij zich gelukkig bij voelt. Nu heeft ze met de Popronde al een goede stap gezet en komt er in februari een album uit welke ze heeft gemaakt met Marnix Wilmink en geproduceerd is door Pablo van de Poel. Geen half werk. Met haar fantastische stem én geweldige uitstraling zal ze iedereen die in het kerkje zit omver blazen. Beloofd.

Geoff Wyld

Er was een act wat ik eigenlijk al best lang wilde programmeren voor CamielMusic Unplugged. Door eigen inzichten vond ik geen ruimte maar nu wél. Vet! Geoff Wyld is normaliter een psychedelische indie-rock drietal maar logischerwijs zal dat op 11 januari een klein beetje anders zijn. Ze timmeren al wat jaren aan de weg en de stijgende lijn is absoluut ingezet. Finale Nu of Nooit 2018, flink wat grotere gigs gehad, airplay op Radio2 en iedere keer weer te gekke nieuwe singles. 1 ding is zeker: Patrick, Leroy en Jacko gaan sowieso (zachtjes) rocken.

Interesse? Kaartje kopen? Dat kan! Stuur een mailtje naar camielmusic@hotmail.com en dan komt het in orde. Zorg dat je erbij bent, het is niet héél groot… 😉

Vorig artikelDossier Dutchies December 2019
Volgend artikelStompin’ Grounds – Dead End

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in