cloud-nothings-mobile

Cloud Nothings is geen nieuw bandje! Alhoewel ik ze in eerste instantie (nog) niet kende…
Maar het is een Amerikaanse band komende uit Cleveland. Het is allemaal in 2009 begonnen als solo project van zanger en dus frontman Dylan Baldi maar naarmate de tijd vorderde en het besef daar kwam dat muziek zijn lust en leven was, werd het solo project omgeturnd tot een band.

In 2010 kwam ook hun debuutalbum uit getiteld ‘Turning On’ maar dit was geen groot succes. Stiekem was er eerst een uitgave dat 5 CD’s bevatte en 100 casettes… Dus mocht je die hebben, heb je zeker weten een collectors item!  Het succes kwam eigenlijk pas in 2012 met het derde album ‘Attack On Memory’. Als je naar Cloud Nothings luistert proef je ook weer lekker veel stijlen. Grotendeels kun je het scharen onder lo-fi rock. Maar ook zeer zeker newage. Ze proberen weldegelijk te vernieuwen.

Ze zullen in januari 2017 met een nieuw album komen getiteld ‘Life Without Sound’. Daarop zal ook deze track komen, ‘Modern Act’. Een uptempo track en de stem is lekker rauw. Pak daarbij een dosis gitaar en drums en klaar is kees. Als je ‘m de eerste keer hoort is het waarschijnlijk een keuzemoment. Vind ik deze goed of niet. Bij mij was het ja. Zonder twijfel.

Vorig artikelThe Machete Nightclub – Take Me To Your Feeder
Volgend artikelRhinorino – I Gotta Know

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in