Ja hoor mensen! Het woensdag dus dan moeten we de week even lekker doormidden breken. Dus heb ik ook een band uitgekozen welke dat met vlag en wimpel doet.
Het is Circa Waves. Een bandje uit Liverpool bestaande uit vier jonge gasten: Kieran Shudall, Sam Rourke, Colin Jones & Joe Falconer. Maar de namen zeggen waarschijnlijk niet zo heel veel….
Als ik zeg dat deze band bekend is van die geweldige knaller ‘T-shirt Weather’ gaat waarschijnlijk wel bij menig persoon een belletje rinkelen! Het was denkelijk wel dé zomerhit van afgelopen jaar…

Die hit ‘T-shirt Weather’ stond op hun debuutalbum/EP ‘Young Chasers’ en inmiddels is al bekend dat er in maart 2017 een opvolger zal komen. Dat album, getiteld ‘Different Creatures’, is geproduceerd door Alan Moulder. Deze man is verantwoordelijk voor oa Smashing Pumpkins, Arctic Monkeys en Royal Blood. Voornamelijk dat venijnige wat ik in deze track ‘Wake Up’ hoor, hoor ik ook wel vaker terug bij de Arctic Monkeys.
Het is echte knallende rock ’n roll waar ik echt van hou. Maar naast het feit dat het knalt is het ook gewoonweg toegankelijk. Waar ‘T-shirt Weather’ een track was waar je heel makkelijk bij kon meedoen geldt datzelfde voor ‘Wake Up’. Het refrein is aanstekelijk, eenvoudig maar wel eentje die blijft hangen en gewoonweg enorm energiek!

Dus al met al… Het is echt een lekkere track om de week te breken. Tijd voor Circa Waves.

Vorig artikelRivers – Both Of Your Wings
Volgend artikelMoon Tapes – Back In Love

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in