Slimme muziek!

Deze Britse band uit Liverpool is uit het niets enorm bekend geworden door de grote hit ‘T-shirt Weather’. Deze hebben Kieran Shudall (zang, gitaar), Sam Rourke (bas), Colin Jones (drums) & Joe Falconer (gitaar) in 2014 uitgebracht. Sindsdien maken ze gewoonweg slimme muziek. Je kunt het scharen onder het kopje indie, onder het kopje rock of onder het kopje alternatief. Uiteindelijk is gewoonweg slimme muziek! Ze hebben ondertussen 2 albums uitgebracht en we mogen een 3e verwachten!

Op die 3e, welke de titel ‘What’s It Like Over There?’ gaat heten, staat in ieder geval deze track. ‘Be Somebody Good’ is een echte typische Circa Waves track. Het begint nog relatief rustig en je denkt, is dit wel diezelfde band? Ja, ondanks dat de stem van Kieran even rustig en best lief klinkt… Als er dan richting het refrein wordt gewerkt weten we het weer: dit is goed rocken! Het heeft een energie, het knalt, is bombastisch en het is gewoon weer iets waar we graag naar luisteren. Als je misschien 1 ding erover mag zeggen wat klopt, is dat het veel in herhaling valt. Maar ondanks dat, is het eentje die wel door de keuring komt!
Ohja, bijna vergeten te melden. Dat album waar ik het dus over had, die komt volgend jaar. Klinkt langer dan dat het is, 25 januari om precies te zijn!

Rock on!

Vorig artikelIndian Askin – Keep It To Myself
Volgend artikelDossier Dutchies November 2018

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in