Lekker explosief dansbaar

CHVRCHES is terug na een poosje afwezig te zijn geweest. Bijna 3 jaar om precies te zijn! Maar vergeten zijn we ze zeer zeker niet. Het is hoe dan ook een heel typisch en herkenbaar geluid wat dit drietal produceert. Een drietal zoals gezegd en het draait allemaal om Iain Cook, Martin Doherty & Lauren Mayberry. Uiteraard is Lauren diegene die de zang op zich neemt en dus daar is met haar unieke stem.
Ze staan ook zeer zeker niet voor het eerst op CamielMusic, hun tracks ‘The Mother We Share’ en ‘Lies’ hebben de revue al gepasseerd maarja.. Dat was in 2013! Hoezo lang geleden? Maar deze Schotse electronica act is gelukkig dus terug.

Voor deze nieuwe track ‘Get Out’ hebben ze samengewerkt met niet de minste persoon: Greg Kurstin. Deze meneer heeft ook al tracks gemaakt met Sia en Adele. Door dit te doen kwamen ze flink uit hun comfortzone en daardoor hebben ze zichzelf weer een beetje opnieuw moeten uitvinden. Mooi dus!
Het zorgt er ook weer voor dat er nieuwe energie door de muzikale aderen stroomde en dit hoor je ook erin terug. Goede vettige synth in het begin, de stem van Lauren die beter klinkt en een refrein vervolgens die precies goed is: eerst rust pakken om vervolgens weer lekker aan te zetten. Eentje die blijft hangen, zeker weten!
Festivals zijn al gepland zoals Best Kept Secret, nu is het nog even afwachten totdat er een album zal worden uitgebracht. Fijn om naar uit te kijken!

Vorig artikelFlying Horseman – Rooms / Ruins
Volgend artikelAFTERPARTEES – Life Is Easy

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in