Ik hoorde 3 seconden van dit nummer en wist het al: dit is de nieuwe van CHVRCHΞS oftewel Churches!!! YESSSSS!!
Nadat ik deze groep voor het eerst op mijn radar kreeg was het raak, dit bevalt mij er goed.
Het is een mix van elektronische geluiden met een vleugje pop erbij. Het is pakkend en blijft meestal heel lekker hangen. Dit trio uit Schotland, Glasgow, heeft mij de al eerder betoverd met de nummer ‘Lies’ en ‘The Mother We Share’. Dat laatste nummer had het grootste succes en stond bijvoorbeeld ook op een video game. Het onbekendere nummer ‘We Sink’ stond daarentegen op FIFA 2014, geen half werk!

Nu, ‘Leave A Trace’, is het eerste nummer voor het album dat in september zal worden uitgebracht. Het zal Every Open Eye genoemd worden. Schijnbaar is het een anti liedesliedje, check de tekst maar eens.

Vorig artikelGerard Ekdom
Volgend artikelLianne La Havas – What You Don’t Do

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in