Funk!

Het is winter. Voor ons gevoel dan want officieel is het nog herfst. Maar we hunkeren hoe dan ook altijd wel naar de lente of zomer. Bij deze 2 jaargetijde hoort ook fijne muziek. Maar het is niet altijd mogelijk of handig om dan die muziek uit te brengen. Daarom is het des te prettiger dat nu ook van die fijne muziek wordt uitgebracht waar iedereen wel een goed gevoel van krijgt.
Het gaat in ieder geval om Chromeo. Chromeo is een Canadees duo bestaande uit Dave 1 (David Macklovitch) en  P-Thugg (Patrick Gemayel). Dave is de gitarist en zanger terwijl P-Thugg zorgt voor de keys, synths en talk-box. Het gaat er in ieder geval om om lekkere elektronische samples te combineren met een goede stem en feelgood vibes. Funk pur sang!

Het is niet een nieuwe act, deze 2 gasten werken al vanaf hun 15e samen en sinds 2002 zijn ze dus Chromeo. Ze hebben in die 15 jaar al 4 albums uitgebracht en nummero vijf komt eraan! De titel is wel al bekend, ‘Head Over Heels’, maar wanneer deze wordt uitgebracht nog niet.
‘Juice’ is zonder meer een nummer waar je van gaat grooven, dansen, bewegen. Het begint al goed elektronisch en dan komt die fijne sound van Dave erbij waardoor het plaatje bijna compleet is. Als er dan richting het refrein wordt gewerkt weet je dat deze track een succes is. Schouders bewegen mee, hoofd gaat op en neer en in je hoofd is het zoals al eerder gezegd zomer. Heerlijk!

Dikke 3 minuten zomer nodig? Chromeo is je medicatie!

Vorig artikelDe Staat, In The Round
Volgend artikelPink ft. Eminem – Revenge

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in