Het album komt er echt bijna aan maar eerst nog even een nummer om iedereen lekker warm te maken!

Chef’Special heeft geen introductie meer nodig. Deze mannen uit Haarlem zullen op 3 maart hun derde album uitbrengen getiteld ‘Amigo’. Dat is zeer zeker dezelfde titel als hun grote hit van dat album. ‘Amigo’ zorgde weer flink voor promotie en mensen die niet konden wachten tot hun album daadwerkelijk uit zou komen. Dat ze gewild zijn is wel duidelijk aangezien ze in hun hometown Haarlem (Patronaat) niet 1, niet 2 maar 3!! shows geven ter attentie van hun album.

Het vijftal waar Joshua Nolet de frontman is, is in 2008 begonnen met hun muzikale reis. Letterlijk. Met hun tourbus ‘The Mrs.’ hadden ze een trip door Europa om hun muziek te promoten om vervolgens in het Patronaat de EP te releasen. De mix van funk, hiphop, reggae en pop was een schot in de roos. Die tour was tevens het startsein want ‘Too Far Gone’ werd geboren en omarmd door veel muziekliefhebbers waaronder Matthijs van Nieuwkerk die tevens een rol speelde in de clip. Deze staat op het album ‘One For the Mrs.’ met oa ook ‘Scribblin’ en ‘Birds’.
Het tweede album dat de heren maakten was ‘Passing Through’. Het begon met ‘Peculiar’ maar de grootste indruk lieten ze achter met ‘In Your Arms’. Een klassieker. De afwisseling van de energie, vrolijkheid met een serieuze kant en puurheid zorgde ervoor dat Chef’Special een enorm grote groei doormaakte.

Optredens op de grote podia en zelfs in de HMH was het gevolg. Nu zijn ze terug met weer nieuwe muziek en dus binnenkort dat nieuwe album. Waar ik het net al het over de afwisseling is dat nu ook het geval. Na ‘Amigo’, een enorm knallend en energiek nummer, wordt nu de rust gepakt om met ‘Try Again’ met een mooie tekst.
Het refrein is hoe dan ook weer eentje die luidkeels zal worden meegezonden als ze gaan optreden!

Vorig artikelThe Killers – Somebody Told Me
Volgend artikelThe Dears – To Hold And Have

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in