Soms heb je van die nummers die persoonlijk wel een heel klein beetje kunnen kloppen. Of misschien wel volledig! Voor mij is dat tweede niet het geval maar juist het eerste. Gisteren heb ik afscheid genomen als actieve handballer van de Limburg Lions. Het was mijn laatste wedstrijd en nu is het tijd voor rust. Maar dan komt de gedachte naar boven en de vraag die iedereen stelt: Wat nu?? In dit nummer van Chef’Special wordt die vraag eigenlijk beantwoord: ”I still don’t know what I wanna do when I grow up.”

Ok. Ik ben 25, ik heb 10 jaar op hoog niveau gehandbald, ik heb gestudeerd, ik heb een baan. Natuurlijk weten jullie ook (anders zouden jullie dit niet lezen) dat ik een grote passie heb voor muziek. Maarja, je bent nooit te oud om te leren of dingen te ontwikkelen. Ik heb genoeg ideeën, gedachtes, gevoelens en die zal ik dus ook de komende tijd gaan aanspreken om eens te kijken ”what I wanna do when I grow up”.
Ik zie het wel, ik heb de tijd en de energie om dit allemaal uit te werken. Het komt wel!

Verder denk ik dat iedereen ook de tijd en de mogelijkheid moet krijgen om zijn/haar creatieve persoon soms eruit moet laten om zo zichzelf nog verder te kunnen ontwikkelen. Of het nou met sport, muziek, studie of wellicht wel werk is, het is nodig! Wat wel belangrijk is: geniet van alles wat je doet, je hoeft het niet elke dag leuk te vinden, als het wel maar iets is waar je je passie & energie in kwijt kunt.

Geniet van het liedje, ga bij jezelf te rade wat je leuk vindt, wat je wilt doen en wat je kan. Ik weet zeker dat iedereen nog wel ideeën heeft!!

Vorig artikelMini Mansions – Vertigo ft. Alex Turner
Volgend artikelHoffmaestro – Highwayman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in