Intens!

Dat de Cheffies niet alleen heel goede muziek kunnen maken is ondertussen wel duidelijk. Ze kunnen veel meer! Toffe shows neerzetten, een boodschap verkondigen en nu ook een clip maken waar heel veel passie in zit.
Deze Haarlemse band weet natuurlijk wel ondertussen hoe het gaat in de muziekwereld. Waar het begon met toffe nummers die het nu nog goed doen zoals ‘Birds’ en ‘Scribblin’ kwamen later ook grote hits zoals ‘In Your Arms’ en ‘On Your Shoulder’. Nu ze dit jaar hun nieuwe album de wereld hebben geslingerd scoorden ze ook een hit met ‘Amigo’.
Het mooie nu is ook weer dat er een boodschap in zit, een diepgang waar je U tegen zegt.

‘Because I Love You’ gaat volgens frontman Joshua Nolet over het feit dat er wordt geprobeerd een betere versie van jezelf te zijn en daardoor de realiteit in de weg staat. Er zijn altijd goede intenties maar dan wordt het tegenovergestelde bereikt. Ondanks dat er een bepaalde duisternis zit in deze struggle, hoe fouten worden neergezet als nederlaag, zit er toch een positieve lading hierin: we blijven het proberen! Dat is ook belangrijk.
Dat allemaal samen komt eruit in deze clip: samen met regisseur David Jan Bronsgeest en de kleine 3 jarige topper Ravi zorgt Joshua ervoor dat het eigenlijk een mini film is. Het is indrukwekkend!
Het nummer is goed, de clip is goed en samen is het helemaal te gek. Je merkt dat ze zoals gezegd genoeg ervaring hebben. Een tournee met Twenty One Pilots door Amerika heeft zeer zeker hier ook een bijdrage aan geleverd. Ze blijven zich daardoor ook enorm goed ontwikkelen.

Pak even de tijd om deze track te beluisteren en de clip te bekijken!

Vorig artikelOrange Skyline – Hotel Rooms
Volgend artikelCUT_ – Electrify

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in