Ja hoor! Daar zijn ze weer, de mannen van Chef’Special. Helemaal into hun VS tour, waar ze met de Amerikaanse band Twenty One Pilots, mogen spelen in het voorprogramma. Het gaat om de EMØTIØNAL RØADSHØW Tour.

Chef Special

Het gaat de mannen uit Haarlem echt niet slecht af. De VS is in 2016 hun thuis: Begin dit jaar deed Chef’Special al een promotie tour van ongeveer zes weken en in april zaten ze een maand lang in Californië om te schrijven aan een nieuwe plaat. Maar nu dit dus: ze hebben ondertussen een elf weken durende tour met Twenty One Pilots erop zitten. Dat zijn 48 shows geweest. Deze band is in Amerika echt groot. Denk aan optredens die elke avond groot zijn zoals de Ziggo Dome. Daarbij zijn de fans van Twenty One Pilots heel erg committed, ook bij voorprogramma’s zijn de zalen goed gevuld!

Nu zijn ze dus bezig met een nieuw album en deze moet in 2017 gewoon uitkomen. Dat is ook niet met een slecht label trouwens: Atlantic Records. Hierbij zitten ook oa. The War On Drugs, Coldplay en Bruno Mars!
Nu is deze track uitgekomen en hij is echt master. Op Paaspop speelden ze al een nieuwe track genaamd ‘Money’ maar eerlijk is eerlijk: deze is aan!

Lekker meehossen, meezingen, springen. Chef’Special doet het gewoon!

https://www.youtube.com/watch?v=dftptBaWz4s&feature=youtu.be

Vorig artikelEefje de Visser – Scheef
Volgend artikelAnderson .Paak ft. ScHoolboy – Am I Wrong

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in