Good but now new…

Chance The Rapper heeft mijn mening een tijd geleden weten te draaien. Dat komt niet vaak voor maar nu dus wel. Ik heb al eens over deze jongeman geschreven en toen zei ik ook: ik heb hem gezien in het voorprogramma van Macklemore & Ryan Lewis. Dat was zo ontzettend slecht! Niemand, maar ook werkelijk niemand, begreep er een snars van! Men keek rond en dacht: wat een amateur, haal ‘m van het podium af!
Maar nu is die mening gedraaid. Ik heb met plezier geluisterd naar ‘All Night’ en nu is deze ook aanstekelijk!

Maar niet nieuw dus. Het was oorspronkelijk bedoeld om op het vorige album, ‘Coloring Book’, te verschijnen. Maar het was niet op tijd klaar en hij besloot om de track aan Kaytranada te geven. Kaytranada is een Canadese DJ en producer. Deze man is behoorlijk populair dus een logische samenwerking.
Qua stijl lijkt het gewoonweg volledig op het album van Chance. Het refrein is heel simpel ‘nananananana’ maar toch zit er meer achter. In de coupletten heeft hij het over jezelf zijn; tijdens het succes hebben maar ook bij tegenslagen. Terug naar de roots moet je maar denken. Door Kaytranada komt er een beat bij waar je heel vrolijk van wordt. Het past allemaal super bij elkaar!

Genoeg verteld. Tijd om naar deze track te luisteren!

https://www.youtube.com/watch?v=3L-LX-CLAPo

 

 

Vorig artikelThe Ten Bells – Commence
Volgend artikelWarhaus – Love’s A Stranger

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in