Damn! Misschien niet de meest logische plaat midden in een werkweek maar damn deze is lekkerrrrrr!

Het is dan wederom tijd voor Chance The Rapper. Deze nog altijd zeer jonge gast, uit 1993, heeft ondertussen wel bewezen dat hij heel talentvol is. De uit Chicago komende Chancelor Johnathan Bennett heeft bij mij een ‘verkeerde’ start gemaakt. Hij stond een aantal jaar geleden in het voorprogramma van Macklemore & Ryan Lewis en dat was echt dramatisch slecht.
Iedereen keek ook om zich heen… Zo van, wát is dit? Kan ie aub zo snel mogelijk weggaan?

Maar zoals wel te merken is, is mijn mening teruggedraaid tot wat anders. Dit heeft zeker weten te maken met zijn eigen klasse, met zijn nummers, met zijn mix van hiphop en interessante klanken.
Hij heeft nu al eerder deze maand op CamielMusic gestaan met een samenwerking. Dit was met niemand minder dan John Legend. Maar hij heeft in mei van 2016 een eigen Mixtape uitgebracht getiteld ‘Coloring Book’. Dit is een zeer groot succes geworden.
Waarom? Hij is genomineerd voor meerdere Grammy’s. Onder andere voor beste album (dit is daardoor ook het eerste streaming-only album wat genomineerd is voor een Grammy) en ook voor beste nieuwe artiest.

Maar deze track blijft echt heel erg lekker hangen. Een strakke beat, energiek, catchy teksten en ook een opvallende stem uiteraard. Pak ook het refrein erbij en dan weet je gewoon: dit is een hit!
Kritisch puntje…. Waarom maar 2:22 min????

Tijd voor die monsterhit in wording!

https://www.youtube.com/watch?v=UOXZAEePEv4

Vorig artikelSt. Tropez & The Ten Bells
Volgend artikelMaximo Park – Risk to Exist

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in