He is back!

Ik weet nog goed… Dat ik het nummer ‘All Roads’ hoorde van Cas Ronckers. Dat vond ik héél tof. Destijds was hij nog een jong broekie: 15 lentes jong. Vervolgens kwam ik erachter dat ie ‘gewoon’ uit Limburg komt: Roggel om precies te zijn! Hij heeft in de afgelopen 5 jaar niet stil gezeten in ieder geval. Als solo act heeft hij meegedaan aan de Popronde trip en daar natuurlijk heel erg veel optredens gehad. Verder ook het Zwarte Cross festival kunnen afvinken maar ook het voorprogramma van Rowwen Hèze.
Hij trok naar Rotterdam om daar het conservatorium te doen en heeft nu een band om zich heen staan. Daardoor is het niet meer dat pure, lieve zangertje maar staat er een artiest die duidelijk stappen heeft gezet.

Het is overigens niet alleen een nummer wat hij nu dropt. Hij zorgt al onmiddellijk voor een volledige EP! Maar ‘Everything Works Out’ is nu wel Pick Of The Week geworden.
Een fijne, opbouwende track is het met genoeg energie en gevoel erin. Je kunt in feite het verhaal helemaal meebeleven wat Cas zingt. Het is een pure pop track geworden die wel goed valt. Beetje rauwe stem van Cas, nog fijner geworden!, en het refrein is gewoon heel erg catchy en slim door de titel in samenzang met de band te doen. Ook muzikaal steekt het erg goed in elkaar. Goed gitaarspel, fijne ritmes op bas en drums. Een echte complete track waar je meermaals naar kunt luisteren zonder dat het gaat vervelen. Sterk!

Tijd om Limburgs trots te checken: CAS!

Vorig artikelSoulwax – Essential Four
Volgend artikelCertain Animals – Down The Rabbit Hole

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in