Car Seat Headrest

Net zoals ik vorige week vrijdag een band had met een te gek nummer waarvan ik eigenlijk niets vanaf wist heb ik hier ook eentje! Daarbij had ik ze wel tegelijkertijd gevonden maar natuurlijk wordt niet al het mooie meteen bekend gemaakt 😉

Car Seat Headrest is een Amerikaanse indie rockband komende uit Leesburg, Virginia. Will Toledo is de frontman en is al vroeg begonnen met muziek maken. In 2010 was hij nog bezig met een solo project maar later werd het een echte band. Deze is uiteindelijk aangevuld met Ethan Ives, Andrew Katz & Seth Dalby.
In 2015 tekenden ze bij het label Matador Records en hierop hebben ze ook hun album uitgebracht genaamd ‘Teens Of Style’. Dit was een album vol compilaties van nummers welke Will Toledo al gemaakt had.
In mei van dit jaar komt het volgende album uit: ‘Teens Of Denial’. Daarop zal zeer zeker ook het nummer ‘Vincent’ staan.

Echt een lekker deuntje, energiek en ook vol gitaarwerk!!! Echt een aanrader als je houdt van iets anders maar ook toch wel herkenbaar én experimenteel. Wil je ze zien? Op 28 mei staan ze in Paradiso te Amsterdam!!

Vorig artikelThijs Boontjes Dans- en Showorkest – Alleen Naar De Kermis
Volgend artikelRadio Eliza – Intergalactic Flurny Furby

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in