Nieuw maar ook bekend!

Tja, soms kun je wel iets missen of gewoon niet meekrijgen. Helaas! Dat is dus het geval geweest met Car Pets. Wie? Wat? Juist ja, dat is mogelijk. Het gaat dus om de band Car Pets, een drietal komende uit Utrecht bestaande uit Niek Pronk, Paul Rijnbeek, Tijmen Ruizendaal. Het is nu wél mogelijk dat je de naam Niek Pronk bekend in de oren klinkt. Het is even geleden maar hij heeft meegedaan aan de Popronde en dat was onder zijn eigen naam. Nu is het een echte band en hebben ze een hele fijne indie sound ontwikkeld maar daar zitten ook wat andere smaken in. Overigens hebben ze in april al een EP uitgebracht, deze heeft de titel ‘Drive Without Snake’ gekregen. Maar dit is dus weer een hele nieuwe track!

Het gaat om het nummer ‘Directed’. Wat meteen opvalt is inderdaad die duidelijke indie sound. Misschien even wennen maar dat lukt heel snel, het is gewoonweg goed! Maar wat dan? Natuurlijk is de stem van Niek iets unieks, lekker donker en laag vaak maar het dromerige wat er verder wordt gespeeld is beetje dromerig te noemen. Toch is het ook weer heel slim in elkaar gezet door de samenzang. Dan heb ik het nog niet gehad over de opbouw waarna je overigens verwacht dat het gaat knallen. Zoals gezegd, je verwacht het.
Maar wat bedoelen ze met het nummer? Zoals ze zelf zeggen: ‘De tekst van het nummer beschrijft momenten uit het dagelijks leven: omgaan met je huisdieren, iemand advies geven, surfen op internet. De clou van het nummer is dat je soms het gevoel kan hebben verstrikt te raken in je eigen keuzes.’

Geniet ervan, gaat zeker lukken!

Vorig artikelJasper Schalks – Goodbye in Advance
Volgend artikelDon Diablo ft. Nate Dogg – I Got Love

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in