Hatseflats!

Ik volg Canshaker Pi eigenlijk al vanaf het redelijke begin. Per toeval kwam ik in aanraking met het nummer ‘Shaniqua’ en was verkocht. Dit is al dik twee jaar geleden maar ben ze nooit uit het ook verloren. Deze Amsterdamse band, bestaande uit leden van Palio Superspeed Donkey, houdt ervan om te rammen. Goede, hele goede rock met uitstapjes naar de punk en garage. Dat er nu nieuwe muziek is, is wel heel erg goed nieuws voor iedereen die van deze band houdt of gaat houden. Je gaat er zeker weten géén spijt van krijgen!

Nu even naar die nieuwe track; ‘Put A Record Out’. Het begint meteen met een heerlijk riffje om vervolgens meteen op te schakelen naar de volgende versnelling. Tempo ligt hoog… Baslijn is fenomenaal, gitaarwerk torent er boven uit en uiteraard is het drumwerk uitermate sterk. Alles samen maakt dit een track die je echt moet luisteren om flink wat energie te krijgen. Goede fuzz erin gooien en het maakt het allemaal weer nét iets beter en ruiger.
Het is vast en zeker al duidelijk dat op het 2e album, welk op 4 mei uitkomt en de titel ‘Naughty Naughty Violence‘ heeft gekregen, ook alleen maar tracks staan met deze kwaliteit. Je voelt, proeft en merkt dat dit gewoon is wat de boys willen: muziek maken.

Nu dus even wachten op 4 mei maar met deze track moet dat lukken.

Vorig artikelSt. Tropez – Down
Volgend artikelPete Philly – Favorite Song

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in