canshaker piZe hebben al eens op CamielMusic met het meesterlijke nummer Shaniqua maar nu is dan JALS (Just A Little Something). Ook weer zo’n track welke uniek is, herkenbaar en vol komische elementen. Voornamelijk dan in de clip maargoed, dat past ook wel samen.

Canshaker Pi kwam ik per toeval destijds tegen en ze zijn altijd wel op mijn radar blijven staan. Nu dat ze ook een album hebben uitgebracht was het natuurlijk ook tijd voor een nieuwe track. Maar eerst nog even over de band zelf: Canshaker Pi. Canshaker Pi is een band uit Amsterdam en bestaat uit vier gasten die lekkere garage punk/rock maken. De gitaren scheuren lekker, de drums denderen goed door en het zit gewoonweg verdomde goed in elkaar. Energiek maar ook wel catchy en eigenlijk slim een lalalala stuk erin gooien wat waarschijnlijk live heerlijk kan worden uitgebuit door het (dronken) publiek te laten mee lallen. (Snappen we ‘m? LAllen?).

Anyway, op zo’n saaie, suffe en natte dag is het uiteraard tijd voor muziek wat tof is en daarom pak ik deze boys. Ik geniet ervan! Nu jullie nog. Stel me niet teleur!

Vorig artikelSputnik 9 – Kiss My Apocalypse
Volgend artikelNick Murphy – Stop Me

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in