Er had weer een extra stukje geschiedenis moeten worden geschreven… Waar in januari een super editie had plaatsgevonden, wilde ik doorpakken! Niet wachten tot november of misschien wel december. Nee, het zou april worden. Omdat mensen enthousiast zijn, omdat het een prachtige avond is, omdat ik artiesten een mooie plek wil aanbieden. Alsof ik de goden verzoek, er kwam een pandemie voorbij. Helaas geen CamielMusic Unplugged en nog zoveel meer niet! Tóch wil ik mijn artiesten nog even goed in het zonnetje zetten hoor. Dus mijn line up komt voorbij.. En steun ze, in welke vorm dan ook: fysieke platen, merch of ‘gewoon’ streamen. Thanks! Hopelijk tot snel.

AKA Block

Wat had ik Tim graag in de kerk gezien. Deze sound is uniek, hoe hij het in op de plaat laat horen maar ook zeer zeker live. Dat was master geweest. Mix van R&B meets soul meets elektronische invloeden. Daarbij, als iemand die normaliter in London zit, naar Nederland komt én zelfs dan naar Sittard wilt afreizen. THANKS! Hopelijk een andere keer. Hij heeft afgelopen twee hele vette track gedropt: ‘Never Even Knew I Fell’ en ‘Alone’. Heerlijke vibes. STREAMEN MAAR!

Martin Sillen

Een band wat zich stiekem zelf had aangemeld maar anders had ik ze ook wel gevraagd. Als ik erover schrijf, is het oké. Dat is zeker het geval bij Martin Sillen FKA OOST. Vanuit Jop is deze band ontstaan. Mix van pop en indie klanken die live hoe dan ook naar de rock kant valt. Hun eerste EP ‘So Strange’ heeft het levenslicht gezien, nu hard aan het werk voor een tweede. Bestel maar mensen! Want er is iets fysieks.

Nighthawker

Tjonge, ze hebben een ruk periode zeg! Als je alles helemaal uitdoktert en weet: 20 maart brengen we ons debuutalbum uit. Alles zelf aan gedaan, niks uit handen gegeven. Niks dus… En nu is zelfs de alternatieve datum onzeker! Plus alle optredens. DAMN! Ik heb naar de plaat mogen luisteren en het is echt een vet dingetje geworden. Oude geest met nieuwe invloeden. Akoestische wisten ze al dat het goed was, dus in de kerk was een pareltje geworden. Hopelijk een volgende keer! Kopen kan vanaf 20 juni, op vinyl!

Vorig artikelLucky Blue – Alone
Volgend artikelWaltzburg – Cleo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in