Waarom een succesformule stoppen? Nadat afgelopen januari er een editie heeft plaatsgevonden met Joan Franka, Robert Green & Geoff Wyld, wilde ik niet wachten tot november/december. Dus…. Kijken wanneer er mogelijkheden waren en warempel… Zaterdag 25 april bleek er op meerdere fronten de mogelijkheid te bestaan om iets te organiseren! Lees hieronder welke drie acts komen spelen in willekeurige volgorde.

Tickets bestellen? Mail naar camielmusic@hotmail.com en wees zeker van een plekje. VOL = VOL!

Martin Sillen

De eerste act die bekend wordt gemaakt is Martin Sillen. In eerste instantie lijkt het te gaan om een individu maar niets is minder waar! Het is namelijk een band rondom frontman Jop Ostendorf. Voorafgaand aan de huidige naam was het OOST. Qua sound is het een te gekke mix van pop en rock invloeden maar de indie kanten worden zeker niet geschuwd. Meeslepend, energiek en overtuigend. Waar ze normaliter met vieren zijn, zullen ze deze avond met drie heren ons gaan verrassen! En natuurlijk een dikke plus omdat het provinciegenoten zijn, want dat moeten we gewoonweg steunen. Dus zorg dat je bij dit unieke optreden aanwezig kunt zijn!


AKA Block

Mijn tweede artiest die ik bekend wil maken is AKA Block. Stiekem vind ik dit misschien wel mijn vetste bekendmaking van alle acts die er hebben gestaan. Puur vanwege het feit dat dit écht anders is dan normaal. Een singer songwriter of band is toch anders dan Tim Blok. Hij maakt namelijk hele toffe alternatieve R&B meets soul meets elektonische muziek. Daarbij is het iemand die niet stil kan zitten en onwijs veel schrijft en onderneemt. Hij zit namelijk in London om alles te maken en zijn EP komt er écht binnenkort aan. Dus ik ben wel SUPER blij dat hij ‘gewoon’ een akoestische set komt spelen. Must see and hear. Deze ga je niet vergeten!

Nighthawker

Als je zegt kerk, zeg je niet heel snel lekkere jaren ’70 rock. Toch gaat dit gebeuren aangezien Nighthawker komt spelen! Dit is de derde en tevens de laatste act die zal spelen op zaterdag 25 april. Geen oude mannetjes maar twee jonge dames en twee heren die uiteraard alles in een heel mooi, puur en uiteraard akoestisch zullen spelen. Met hun eigen stijl zal dit alleen maar optimaal klinken! Klein, intiem maar bombastisch kan ook. Van vele markten zijn ze thuis. Hun debuutalbum komt bijna uit en hiermee zetten ze ook weer een stap voorwaarts in hun nog steeds prille bestaan. Get ready and rock on (in redelijke stilte)!

Vorig artikelThijs Boontjes – Deze Nacht (All Night Long)
Volgend artikelINU INU – Cubed

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in