Over een paar maanden bestaat CamielMusic toch alweer 4 jaar. Time Flies….
Dus wat hoort bij een mijlpaal? Juist! Een feestje!! Ik ga namens CamielMusic een concert organiseren waar bands zullen optreden welke regelmatig op CamielMusic hebben gestaan of welke ik een warm hart toe draag.

Na 4 jaar CamielMusic is het wel redelijk duidelijk geworden dat ik voornamelijk de ‘onbekende’ muziek doe supporten. Bands, artiesten waar ik een goed gevoel bij krijg of welke ik gewoonweg goed vind/vond klinken! Ook aankondigingen van festivals zitten in mijn repertoire. Zeker als het iets was waar ik in het volste vertrouwen in heb of juist energie van krijg.
Te merken is tevens het vertrouwen van bands maar ook zeker in managers. Muziek wordt mij vaker en vaker toegestuurd in de hoop op een recensie. Mijn motto is echter altijd geweest: ik schrijf niets als ik het niets vind… Waarom iets afkraken als iemand zijn ziel en zaligheid erin heeft gegooid. Wie ben ik dan om negatief te doen? Kritisch mag wel altijd!

Maar terug naar mijn feestje. Op zaterdag 15 april zal het gaan plaatsvinden. In Sittard. In het Gruizenkerkje zullen op die avond uiteindelijk drie artiesten/bands gaan spelen. Deze zullen (semi) akoestisch gaan optreden. Het leuke is dat dit ook enorm verschillend is van elkaar qua genre. Dát kan ik jullie vantevoren al aangeven!
Maar Camiel, welke namen komen dan? Dat zal ik de komende tijd gaan bekend maken…. Maar voor nu graag alles verspreiden: CamielMusic 4 jaar! Dus FEEST!

Mocht je interesse hebben… De kaartverkoop zal woensdag starten en alle verdere informatie qua kosten, hoelaat het start en eindigt zal dan ook bekend worden gemaakt. Maar 1 ding is zeker. Het zal een hele mooie avond gaan worden!!!!

Vorig artikelCUT_ – Tune In Tune Out
Volgend artikelMidas – Where Are We Now

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in