Man oh vrouw!

We zijn nog redelijk vers in 2018 terecht gekomen maar er is nu wel al een heel vette track de wereld ingeslingerd. Ik heb ‘m pas geleden nog op CamielMusic gegooid maar nu moet het wederom gebeuren. Het is de Amerikaanse singer-songwriter BØRNS! Nu zal over enkele dagen, 12 januari om precies te zijn, zijn nieuwe album worden uitgebracht met de titel ‘Blue Madonna’. Nogmaals, zijn grote hit was in 2015 ‘10,000 Emerald Pools’ maar ik denk dat deze wel eens eroverheen kan gaan. Waarom?

Het is een samenwerking met niemand minder dan Lana del Rey! Natuurlijk is deze dame bekend door de hele wereld en heeft geen introductie meer nodig. Tevens kun je eigenlijk niet spreken van een samenwerking. Het is echt een track MET BØRNS, het gehele nummer lang, geen moment is iemand die meer te zingen heeft. Dat alleen al maakt dit nummer speciaal.
Qua titel kun je wel zeggen dat het best heftig is, desondanks issie in z’n geheel behoorlijk prettig om naar te luisteren. Natuurlijk zitten er lange diepere stukken in maar in z’n algemeen een nummer waar je graag naar kan luisteren en dus waarschijnlijk de opvolger gaat worden van die hit!
Het is nu gewoonweg afwachten tot die 100% doorbraak van deze jongeman. Aan zijn inzet ligt het in ieder geval niet en met een collab zoals deze, ook niet! 

Veel luisterplezier. Echte tip!

 

Vorig artikelBlaudzun – _hey now
Volgend artikelTraudes – Back Down

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in