Lekkere track!

BØRNS staat niet voor het eerst en waarschijnlijk niet voor het laatst op CamielMusic. Het is en blijft een te gekke zanger. Garrett Borns, wat zijn echte naam is, is wel een beetje bekend van ‘10,000 Emerald Pools’ & ‘Electric Love’. Nu zal geen belletje gaan rinkelen maar als je de tracks hoort; 100% zeker van wel!
Deze Amerikaan, want dat issie, zal op 12 januari zijn nieuwe album uitbrengen en deze heeft de naam ‘Blue Madonna’ gekregen. ‘I Don’t Want U Back’ is daarvan in ieder geval de eerste single en heeft weer genoeg potentieel.

Het begint redelijk dromerig en uiteraard weer wat symfonisch. Zoals ie zelf al aangeeft wat met ‘glitz and glam’. Het heeft een fijne opbouw en de stem van Garrett is zoals herkenbaar en redelijk uniek. Het heeft op zich wel iets magisch en dat is weer een leuke speling naar zijn oude beroep: goochelaar!
De elektronische klanken met een goede pop sound zorgt ervoor dat de track goed te behapstukken is en gewoon een goede binnenkomer voor zijn album. Misschien iets te lang maar dat maakt aan de andere kant niet heel erg veel uit. Het is niet vervelend!

Enjoy BØRNS!

Vorig artikelN.E.R.D ft. Kendrick Lamar – Don’t Don’t Do It
Volgend artikelEminem ft. Ed Sheeran – River

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in