Hell Yeah!

Je hebt bands die out of the blue iets uitbrengen, bands die teasen maar ook bands die je best heel erg lang laten wachten. Dat laatste geldt voor Bongloard! Een gloednieuwe formatie bestaande uit drie gasten die wel weten hoe ze muziek moeten maken: Jannes van Kaam (FFOOSS),
Ties Bogers (Palmsy) en Jan van Asch (Speak Easy). Wat kun je verwachten? Heerlijke, energieke maar ook tegelijkertijd snoeiharde garage! Want dat hebben we soms wel weer eens nodig he?! Al vanaf februari werd er al vanalles aangekondigd, werd er zelfs al een paar gigs gespeeld maar die eerste track he.. Waar bleef die? Nou, HIER!

‘Whoo Yeah’ is dus het eerste wapenfeit van de band. Het is kort maar zoals al aangegeven: zo verdomde krachtig! Er is ook niet veel meer nodig dan een dikke 2,5 minuten. Met een nog redelijk lief riffje wordt er gestart maar wat voor een kracht daarna komt… Damn! Alles samen en herrie schoppen.
En dan het puntige wat Jannes ook op zang laat horen, gewoon energiek tot en met. Daarbij is de kreet Whoo Yeah natuurlijk heel catchy en slim. Niet overdreven aanwezig maar gewoon even krachtig uitroepen. Uiteraard doet het denken aan de wereldberoemde acts zoals Thee oh Sees en Ty Segall maar alles is uiteindelijk vanuit eigen kracht gespeeld. No nonsense garage, daar is iedereen gewoonweg soms aan toe. Of altijd.

Standje burenruzie? JEEEEEEEEEP!

Vorig artikelThe Amazons – Doubt It
Volgend artikelBarn & Belle – Dancing Shoes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in