Bombay is voor mij eigenlijk een heel toegankelijke band geworden. Het is duidelijk anders dan andere muziek en dat bevalt me ook enorm. Maar naast dat het enorm goede muziek is bewijzen ze ook heel creatief te zijn… Hun nieuwe single ‘Cynical Kids’ is sowieso al eerder op vinyl uitgekomen dan dat het online te vinden was! Maargoed, ik kan jullie als lezer zijnde (helaas) geen vinyl laten horen. Naar het schijnt is ook het opnameproces is een zorgvuldige proces geweest van hoe het er aan toe ging in voordat we het digitale tijdperk ingingen. Voor ons als platform en doorgeefluik maakt het niet zoveel uit hoe het er in de keuken aan toe gaat, wij beoordelen uiteindelijk alleen op smaak.

Dat was de voorpret.. ‘Cynical Kids’ is een hele toffe indierock track die heerlijk rammelt aan alle kanten. Bombay, bestaande uit Mathias Janmaat, Lisa Ann Jonker en Gijs Loots laten wéér horen dat het een band is waar je ook gewoonweggeen niet omheen kan!! Ik kan deze track echt eindeloos blijven luisteren. Zo’n ontzettend verslavend ritme!

Ik heb hun laatste show gezien in hun drukke festival zomer en dit was op Bruis Maastricht. Daarna hebben ze nog een lekker na seizoen gehad maar er komt op een heel vet optreden. Dit optreden is op 30 december in Paradiso samen met Jo Goes Hunting, EUT en Canshaker Pi. Héél vet om met zo’n line-up het succesvolle jaar uit te gaan!

Enjoy!!!

Vorig artikelJack Garratt – Strong Enough
Volgend artikelRivers – Both Of Your Wings

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in