bodyparts (Mobile) In navolging van mijn zoektocht naar bands met planten kwam ik nu op een top 5 die over bands gaat met lichaamsdelen. Wel echt een precies lichaamsdeel van het lichaam want ik vind/vond ‘hoofd’/’head’ te makkelijk….. Misschien wat vergezocht maar och… Dus hieronder weer een in willekeurige volgorde een top 5!!!

1) Triggerfinger

De Belgische rockers zijn écht bekend geworden middels een cover. Die komt mij de spuigaten uit en ik ben ook meer van de rock. Dus pak ik een nummer van hun laatste plaat: By Absence Of The Sun. Oja, voor dat ik het vergeet: FINGER!

2) Elbow

Elbow…. Het is een band waar ik echt dol op ben. Ze hebben wel een lichte verandering doorgemaakt. Ze speelden eerst best wel met pit en het zijn nu meer prachtige muziekarrangementen geworden. Zanger Guy Garvey heeft hier ook de perfecte stem en uitstraling voor.

3) Eagle Eye Cherry

Eye…. Deze man is een Zweed! Dat wist ik dus totaal niet. Dus ik leer ook nog eens wat! Hij heeft ook eigenlijk alleen maar succes gehad met dit nummer. Verder is deze zanger niet heel veel verder gekomen. Toch ben ik van mening dat wel iedereen dit nummer zal kennen.

4) Nickelback

You love it. You hate it. Ik weet niet waar dat eigenlijk vandaan komt. Er was schijnbaar in Engeland zelfs een handtekening actie gestart om NickelBACK te weren! Toch heeft deze rockgroep aardig wat successen vergaard. Ik vind dit nummer sowieso lachen + clip!

5) Smash Mouth

Deze band is doorgebroken middels een cover van The Monkees: I’m a believer. Dit hoorde bij de film Shrek. ‘All Star’ hoort ook bij een paar films. Ook Shrek, Digimon én bij Rat Race. Daardoor is Smash MOUTH wel bekend geworden. Rock maar mee!

 

Vorig artikelPlants
Volgend artikelFlume – Some Minds

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in