bob marley

Noem het toepasselijk of noem het toepasselijk.
Vrijdag heb ik zijn zoon zien optreden en vandaag bedacht ik me….
Mwoaaaaa, het zonnetje schijnt en zal dat komende dagen ook goed blijven doen… Bob Marley staat voor: chillen… goed weer…. en iedereen gaat lekker op zijn muziek!
(met of zonder ….)

Een regelrechte Classic dus vandaag en zoals jullie gewend zijn zit er altijd een verhaal bij.
Zoals ik zei, ik heb zijn zoon Damian vrijdag gezien op Rock Werchter en hij zorgt ervoor dat de reggae bij iedereen in het hoofd blijft zitten. Die relaxte sfeer die er ontstaat is prachtig, iedereen grooved relaxt mee en men heeft plezier.
Bob Marley is helaas al een hele poos niet meer onder ons (hij overleed op 36 jarige leeftijd uiteindelijk aan een hersentumor) maar het is werkelijk ongelofelijk wat hij de wereld heeft gegeven! Zoveel goede nummers (en 12 kinderen) zijn de wereld ingegooid en iedereen kent er minimaal wel één.

Waarom dan dit nummer? Nou… Kijk eens naar buiten mensen! SUN IS SHINING!!!!
Ik had voor vele nummers kunnen kiezen maar ik denk dat verdere uitleg overbodig is. Er is ook een remix gemaakt door Funkstar de Luxe en wellicht is deze wel iets dansbaarder maar ik ga voor het pure werk van Bob Marley… Anders is het ook geen Classic he luitjes!! Enjoy.

JA MAN!

Vorig artikelEverything Everything – Regret
Volgend artikelTwo Door Cinema Club – Sun

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in