blueoyster

Afgelopen maandag (24 november) zat ik na mijn werk in de auto naar huis. Het was koud dus was blij dat ik niet hoefde te fietsen, iets wat ik normaal wel doe. Ondertussen was ik naar 3voor12 aan het luisteren, mijn oren werden gegrepen door een nummer.. Even Shazam gebruikt want kwam niet op de naam..! Het nummer kende ik wel maar had er nooit zo bewust naar geluisterd. Blue Öyster Cult is een Amerikaanse hardrock band alhoewel je dit niet heel erg hoort op dit nummer. Ze bestaan nog steeds en al vanaf 1967!!
In 1976 was (Don’t Fear) The Reaper hun eerste hit en dit is ook volledig te begrijpen. In feite gaat het over de angst voor het doodgaan en hoe ‘onvermijdelijk’ dit eigenlijk is. Verder gaat het meer over eeuwige liefde dan ook zelfmoord wat door velen in eerste instantie gedacht werd.
Al met al een prachtnummer om voor de woensdag te gebruiken!

Vorig artikelThe Who – Baba O’Riley
Volgend artikelKensington

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in