Rock zoals het moet zijn!

Het is een tijdje geleden dat we iets hebben gehoord van BloYaTop maar dat maakt niet veel uit… Wat goed is, mag altijd later komen… 😉 De drie rockers; Mr. E, Mark Ferguson en Paul Huge hebben oktober vorig jaar de ijzersterke track ‘Catch Me If You Can’ uitgebracht en toen ook het startsein gegeven voor de steun voor het nieuwe album. Dat dat album er echt aan komt, is hartstikke duidelijk. Daarom ook een nieuw nummer… En wat voor een! Overigens hebben ze een lekkere week achter de rug: nieuwe song én gespeeld op Zwarte Cross! Lekker hoor.

Niet alleen qua sound is BloYaTop goed en herkenbaar, ze zijn ook hartstikke energiek en gezellig. Dat laatste stralen ze ook enorm uit in deze clip. Daarmee beginnen we maar! Plus dat hun eigen aanhang fantastisch is en overal steunen. Maar nu toch even over het nummer. Het begint ook typisch BloYaTop, het ronkende geluid waar we van houden en de lol. Gitaarwerk, drums zit er helemaal bij. De riffjes, de strakke sound en uiteraard solo’s… Ja, het is weer raak! Dan dit allemaal in combinatie met de clip; perfect. Vanuit een green screen prachtige beelden en doen alsof je over de boulevard rijdt van Hollywood.
Ik kijk ook echt al uit naar het volledige album waar de heerlijke en soms smerige rocksound helemaal tot zijn recht komt en hopelijk zetten ze wederom grote stappen!

Check it out!

Vorig artikelGreta Van Fleet – When The Curtain Falls
Volgend artikelMuse – Something Human

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in