Ijzersterk!

De heren van BloYaTop hebben een nieuwe track de wereld ingeslingerd en dat is zeker niet onopgemerkt gebleven. Het is tevens ook weer een startschot voor de liefhebbers om Mr. E, Mark Ferguson en Paul Huge te steunen om een nieuw album in elkaar te flansen. Dit nieuwe zal de opvolger zijn van ‘Fever’ wat toch ondertussen weer stamt uit begin 2016. Dus nu kan iedereen weer helpen om te zorgen dat er wederom zo’n top album op de planken kan komen, hun vierde alweer. Maar voordat het zover is, eerst even ‘gewoon’ een single. Een fijne teaser, eentje wat ons lekker maakt.

‘Catch Me If You Can’ is een echte rocktrack. No nonsense, veel bombarie en furie. Zoals gezegd, het is ondertussen de starter voor album no. 4 dus de heren hebben ook al genoeg ervaring. Die ervaring is te horen en te voelen. Lekker gitaar begin, drums er uiteraard bij en los gaan. Goede uithalen, sterke riffs, herkenbaar maar interessant refrein en de ‘yeah’ van Mark is geinig maar past he-le-maal bij het nummer.
Het muzikale solo gedeelte is goed, draait er niet omheen en je weet dat je zonder dit te horen op een of andere manier iets mist. Ook de korte stop om vervolgens om nog even te knallen is slim. Zeker als dit live uitgevoerd gaat worden. Kortom, BloYaTop laat weer van zich horen en doet dit zeer zeker niet onopgemerkt. De bombast, de klasse, het plezier maar ook de energie spat er allemaal van af. Het zal zeker weten weer een te gek album gaan worden wat ze gaan fabriceren!

Voor nu, ‘Catch Me If You Can’!

https://youtu.be/krf5r1E_BtE

Vorig artikelMGMT – Little Dark Age
Volgend artikelFruit

1 REACTIE

  1. Het zijn toppers en ik begrijp nog steeds niet waar Hilversum blijft!!!

    Waar blijft de doorbraak?
    Soms niet commercieel genoeg,geen 100 in een dozijn!

    Dit zijn top muzikanten met passie en originaliteit!!

    Succes met jullie nieuwe cd!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in