Breinloos

Soms moet je wat onzinnigs online gooien. Dan weet je al snel waar je aan moet denken: Bloodhound Gang. Het zijn gekken. Deze Amerikaanse groep is bekend geworden door een paar nummers maar ook zeer zeker door hun optredens. De groep bestaat uit vijf leden: Jimmy Pop, DJ Q-Ball, Evil Jared Hasselhoff, Daniel P. Carter & The Yin. Waarschijnlijk zijn Jimmy Pop en Evil Jared Hasselhoff de meest bekende namen. Het gaat dan om de zanger en om de bassist. Meestal is het Jared die de meest rare dingen uithaalt en daardoor wel beroemd/berucht/bekend wordt.

Bekende nummer van Bloodhound Gang zijn zeker weten ‘Fire Water burn’, ‘Foxtrot Uniform Charlie Kilo’ en ‘Uhn tiss uhn tiss uhn tiss’. Maar ik heb het even over ‘The Bad Touch’. Echt zo’n jaren ’90 track waar er in eerste instantie niet teveel werd nagedacht over hoe alles was, hoe het inelkaar stak of hoe perfect de teksten zijn. Het is lekker obsceen, het is lekker onzinnig, het is gewoon typisch Bloodhound Gang. Als je bijvoorbeeld alleen al de tekst pakt in het refrein (en dat stelt al niet veel voor): ‘You and me baby ain’t nothin’ but mammals… So let’s do it like they do on the Discovery Channel’. 
Wat ik al zei: breinloos. Het moet ook kunnen. Maar wat ze soms op de podia doen is gewoon gekkewerk: over elkaar heen pissen of over de vlag van Oekraïne, de vlag van Rusland tussen de billen doorhalen (van voor naar achter). Maar nu heb ik geen live beelden maar ook wel een lollige videoclip en dus een geinige track!

Fijne zondag verder!!

Vorig artikelKASPER – Fancy
Volgend artikelOrgel Vreten – Zarx & Johnson

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in