HEERLIJK!

Voordat we tot dat ‘heerlijk’ gedeelte komen is het wel weer even een warm welkom voor deze twee toppers! Het gaat om Laura-Mary Carter op elektrische gitaar en Steven Ansell op drums. Ze hebben een dikke maand geleden ook CamielMusic gehaald en dat was destijds omdat ze terug kwamen na een stilte van bijna 3 jaar. Maar nu is het gewoon omdat er weer iets nieuws is uitgebracht. Na ‘Eye To Eye’ komen deze heerlijke alternative rockers met ‘Bangsar’.

Ok, het nummer dus. Eerlijk is eerlijk. Het begin vind ik raar, vreemd. Niet meteen echt Blood Red Shoes achtig. Iets met electronische geluiden en de stem van Steven is ook apart.
Maar na zo’n kleine 45 seconden, als het refrein start, is het weer top! Het is dan knallen, het is weer gaan met die banaan! Lekkere ritmes op de drums en de gitaar van Laura-Mary houdt zonder problemen stand. Uptempo, je weet dat het gewoon een track is waar je niet meer omheen kan als je ‘m hebt gehoord!
Naast die intro, wat dus een beetje raar is als je die voor het eerst hoort en Blood Red Shoes kent, is er nog één klein nadeel. Het nummer is echt veels te kort!! Zo zonde…

Maargoed, kort maar krachtig. Alweer. Maar nu dan van deze twee toppers!

Vorig artikelYasmine – Honey
Volgend artikelIguana Death Cult – The Dreamer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in