Stelletje bazen!

Eerlijk zoals ik ben, wist ik tot een dikke 3 maanden geleden niet bewust dat dit blackwave. was. Dat dus die geniale track ‘Big Dreams’ van hun was!! Dit duo, Willem Ardui en Jay Walker, heeft nu misschien wel een nóg betere track gemaakt! Meer funk, meer soul en nog meer energie & dynamiek. Daarbij past deze ook echt overal bij. Maar het zomerse gevoel was er nog nooit zoveel als nu! Dat album komt eraan en als ze dit al laten horen, kan ik nu al niet wachten op dat volledige dingetje. Het is niet normaal wat een energieboost gegeven wordt als deze op staat.

Dat beiden heren enorm muzikaal zijn, is wel duidelijk. Ik vind de wisselwerking hier nog beter klinken dan alle andere tracks. Jay is duidelijk de man van de flow, de echte hiphop power en Willem juist iets meer van de vocalen en hij zorgt ervoor dat de funk en het dansbare aspect maar eens duidelijk wordt onderstreept! Hun invloeden voor deze track komen meer van Prince, Outkast en Will Smith… I get it!!
Het is ongelooflijk dat deze Belgen, want ja… dat zijn ze, nog geen grotere stappen hebben weten te zetten! Maar zoals ze zelf hebben aangegeven in het interview met mij op Mama’s Pride, dat komt wel als het album is uitgebracht. Daar geloof ik ook heilig in en dat gun ik deze toppers van harte.

Lading energie en doe je dansschoenen aan!

Vorig artikelWalden, The Road To Pinkpop.
Volgend artikelEUT – Crack The Password

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in