Komkommertijd.

Het is komkommertijd. Er komen niet dagelijks nieuwe nummers uit dus dan moet je op zoek naar nieuwe dingen. Lijstjes vind ik altijd wel leuk. Plus dat vond dat het er weer tijd voor werd! Lang geleden en zo werken mijn hersenen toch wel weer even lekker. Ik maak zoals altijd een top 5!

5. The Black Eyes Peas
Een band wat natuurlijk enorm bekend werd door het nummer ‘Where Is The Love’. Daarvoor waren ze toch al behoorlijk wat jaartjes aan het werk maar nog geen echte doorbraak. De drijvende krachten zijn uiteindelijk toch zangeres Fergie en alleskunner Will. I. Am. Het is nu stil…. Maar wel alleskunners, hoe dan ook!
The Black Eyed Peas – Boom Boom Pow.

4. Black Sabbath.
Tja… Wat moet ik nog vertellen over Black Sabbath? Natuurlijk staat Ozzy Osbourne helemaal bovenaan. Deze frontman staat bekend om het afbijten van vleermuizen! Het is een rockband wat absoluut flink wat furore heeft gemaakt in hun beginjaren. Nu nog steeds bezig met een come back. Knap met zoveel veranderingen in de band.
Black Sabbath – Paranoid.

3. The Black Keys.
Dit is een geweldig duo! Ze hebben al bijna een heel leven voor zich voordat ze doorbraken met hun hit ‘Lonely Boy’. Dat stond op het album ‘El Camino’. Hun 2e album was ook een geweldige plaat. Daarop stond oa ‘Fever’. Ondertussen is het wel even stil en is voornamelijk Dan Auerbach weer bezig met solo materiaal. Toppers!
The Black Keys – Gold On The Ceiling.

2. Black Box Revelation.
Ook zo’n duo waar ik van hou! Twee toppers van de Zuiderburen: Jan Paternoster en Dries van Dyck. Het is gewoonweg geweldig hard als deze mannen spelen. Gewoon gitaar en drums, verder niks. Ze hebben al behoorlijk lang een carrière en deze blijft maar groeien lijkt het zo! Een absolute must see & listen.
Black Box Revelation – War Horse.

1.The Black Angels.
Deze Amerikaanse band heeft mij door hun laatste album echt helemaal ingepakt! Ze hadden genoeg klasse maar met ‘Death Song’ is echt een legendarisch iets. Dit vijftal is zonder twijfel een band wat je moet checken en dan ook helemaal ondersteboven van raakt. Niet voor niks ook al sinds 2004 bezig! Aanrader. #1!
The Black Angels – Currency.

Vorig artikelThe Darkness – All The Pretty Girls
Volgend artikelYoung Gun Silver Fox – Midnight In Richmond

1 REACTIE

  1. Leuk item, zo zijn er natuurlijk nog meer mogelijkheden! Zwart, maar dan niet in de naam maar wel in de titel en héél oud: Black is black van Los Bravos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in