Remember Hello Today?

Dit is de opvolger van het viertal uit Brighton; Black Honey!
Toen de eerste keer ‘Hello Today’ werd gedraaid op de radio wilde ik onmiddellijk weten wie het was. Het was zo lekker om te luisteren. Het heeft energie maar ook genoeg mysterie over zich heen én natuurlijk een rockchick. Dat was wel duidelijk.
Om die reden had ik ook op 3 oktober van vorig jaar onmiddellijk geschreven over dit viertal. Black Honey bestaat uit frontvrouw (zangeres & gitarist) Izzy Bee, mede gitarist Chris Ostler, Tommy Taylor op de basgitaar en drummer Tom Dewhurst.

Sinds 2014 is het een echte band terwijl ze vantevoren afzonderlijk van elkaar ook al muziek maakten. Het is begonnen met bescheiden hitjes zoals ‘Madonna’ en ‘All My Pride’ maar zoals gezegd was ‘Hello Today’ een schot in de roos.
Qua sound is het een toffe mix uit meerdere potjes geplukt. Denk natuurlijk aan verschillende decennia maar ook aan genre zoals pop, indie en natuurlijk rock.
Naar het schijnt was Izzy B nog liever wat meer anoniem gebleven om de tracks nog beter te laten worden maar ik ben toch blij dat het nu allemaal online staat hoor! Daardoor kunnen we genieten van hun muziek.
Ook ‘Somebody Better’ slaat aan. Misschien iets minder catchy als de voorganger maar ze laten wel wederom horen dat ze terecht de wereld in worden geslingerd als de nieuwe rockgroep mét frontvrouw. Stiekem doet me dit ook een klein beetje aan Neerlands trots; Rondé.

Laten we lekker de vrijdag starten met een energieke track. Een aanrader!

Vorig artikelSoulwax – Missing Wires
Volgend artikelAllen Key – Generation Unknown

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in