BlackBoxRevelation (Mobile)

Tja…. Hier ben ik echt zo lang naar op zoek geweest. Hij kwam echt enorm vaak voorbij op Studio Brussel en ik wist ook eerst wel wie het was. Maar net op het moment dat ik dacht…. Ik wil deze track op CamielMusic zetten, wist ik dus niet meer van wie het nummer was of hoe het nu precies ging. Net voordat ik Dokter Pop (Gerard Ekdom) wilde mailen kwam ie weer voorbij op StuBru! Te fijn.
Ik laat er uiteraard geen gras over groeien en komt ie dus onmiddellijk op de site!

Het gaat om Black Box Revelation. Een Belgische rockband bestaande uit twee heren. Jan Paternoster en Dries Van Dijck zijn de toppers. Jan neemt de zang en gitaar voor zijn verantwoordelijkheid en Dries is de drummer. Ze hebben toch al behoorlijk wat ervaring. Sinds 2006 is het eigenlijk ‘aan’. Ze hebben Amerika gezien en daar getourd maar ook een voorprogramma met dEUS en Eagles of Death Metal. In 2011 een album uitgebracht op Amerikaans label (wat de eerste Belgische band ooit was) en een jaartje later héél veel festivals gehad.

Anyway, nu is het tijd voor dit nummer. Het heeft iets ouds, iets uit de jaren 70. Gewoon zo rauw, zo gruwelijk lekker! Maar je proeft die alternatieve rock met vleugjes blues erin. Erg prettig en ondertussen staat ie op repeat repeat repeat.

Vorig artikelConincx Pop 2016: Modder, zon & geweldige muziek
Volgend artikelMoon Tapes – When She Sees Me

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in