birth of joy get wellYeeeeehaaaaa!
Birth Of Joy laat weer even goed van zich horen en dat stemt mij altijd tevreden. Ze komen eind deze maand, 26 februari om precies te zijn, met een nieuw album genaamd Get Well. Het gaat ondertussen het vierde studioalbum worden wat de drie heren uit Utrecht uitbrengen.
Ik heb ze ondertussen pas twee keer live gezien… 1x keer op Pinkpop nadat ik ze een paar maanden eerder gevonden had dus ik wilde ook per se vooraan staan. Wát een geweldige show! Vervolgens ook in Heerlen in de Nieuwe Nor waar frontman en zanger Kevin Stunnenberg op krukken liep wegens een eigen veroorzaakte blessure…. Ondanks dat die (natuurlijk) minder energiek was, bleef het kwalitatief super!
Later heb ik ook een leuk interview met de mannen gehad, lees dat hier.
Ook hebben ze afgelopen jaar een geweldig live album uitgebracht: live at Ubu. Op LP is het gewoonweg een intense beleving, wauw!

BirthOfJoy (2) (Mobile)

Nu is het dus tijd voor een nieuwe plaat en dus ook een nieuwe tour. Die tour zal zeker weten een succes worden aangezien ze echt weten wat touren is. Ze houden van het spelen, van het gas geven en van het publiek! 25 februari is de aftrap in Leiden in Gebr. Nobel.
Ik ga ze ook zien maar eventjes kijken waar. Het staat hoe dan ook vast dat ik Kevin, Bob Hogenelst en Gertjan Gutman wederom eens live ga aanschouwen, spektakel gegarandeerd!
Het is tijd om deze bazen hun werk te laten doen, ofja…. YouTube doet dat nu maar eerder in een clipje hebben ze zich kunnen amuseren. Enjoy!

Vorig artikelSoul Sister Dance Revolution – Sun Makes The Shade
Volgend artikelOrgaanklap – Panic! At The FEBO

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in