Fenomenaal!!!

Het is even geleden maar dan heb je ook wat. Ik heb heel lang geleden, in januari 2015 om precies te zijn, ook al iets van BINKBEATS erop gegeooid. Dat was een kennismaking voor mezelf maar denk voor velen.
Dus even ook een throwback. Wie is dit ook alweer? Het is Frank Wienk. Hij heeft een aantal jaren als percussionist in The Kyteman Orchestra gespeeld. Daarna werd het tijd voor iets anders. Hij begonnen aan een eigen project en dat is nog steeds levende! Geweldig.

BINKBEATS doet de hele tijd geluiden loopen. Daarbij ook nog een lekker potje zingen erbij en je hebt een heerlijke track. Ook op deze track ‘In Dust / In Us’ is het raak. Elektronisch sowieso maar ook nu met een fijn gitaar geluid, wat drums en het is een feit: je kan er niet meer omheen!
Misschien soms wat dromerig maar wel meeslepend tegelijk. Er gebeurd zóveel! Ik hoor ook iedere keer iets nieuws. Dat komt dus volledig door dat loopen. Geluiden die terugkomen en dan misschien soms iets meer opvallen dan die ene keer. Met deze live opname heb je alleen nóg maar meer respect voor Frank!

Laat je overtuigen!!!

Vorig artikelGolden Earring – Twilight Zone
Volgend artikelHerman Brood – Never Be Clever

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in