Holy shit! Dat is wat ik nu denk.

Vanmorgen dacht ik, wow vet! Beyoncé samen met Jack White. Die typische Jack White sound mét dan een zangeres zoals Beyoncé. Dat is gewoonweg een voltreffer! Maar zoals wel vaker…. Je gaat wat dieper in op de muziek, op de tekst en dan denk je: wow. Nu dus ook. Beyoncé heeft afgelopen nacht haar nieuwe album ‘Lemonade’ uitgebracht en daar staan sowieso echt hele vette samenwerkingen op. Denk aan Kendrick Lamar, James Blake en The Weeknd maar ook dus met Jack White.
Laat ik ook maar zeggen, het is niet zo’n hele lieve plaat voor manlief Jay-Z. Hij krijgt de wind behoorlijk van voren! De boodschap is wel duidelijk. Hij is vreemdgegaan en krijgt in veel nummers te horen hoe dom dat wel is. Tja, dat is ook wel logisch te noemen. Wat dan wel weer geinig is, is dat het album te luisteren is via Tidal en dát is de streamingdienst van manlief.

Ook in het nummer met Jack White is het een heel duidelijk verhaal. Teksten zoals…..
– Who the fuck do you think I am? You ain’t married to no average bitch boy.
– Hey baby, who the fuck do you think I am? I smell that fragrance on your Louie V boy.
En dan de afsluiter:
– Uh, this is your final warning. You know I give you life. If you try this shit again.
Dus laten we maar eerst even genieten van de geweldige sound van dit nummer en daarna eens goed luisteren wat mevrouw Beyoncé heeft te vertellen. Wat een passie, wat een ‘agressie’, wat een duidelijkheid. Amen.

Vorig artikelCondor – Progression Now
Volgend artikelInterview Moke: ‘Niet oud maar wél vertrouwd’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in