Het volk heeft gesproken!

Ja, het volk heet gesproken. De laatste Pick Of The Week van 2019 was een keuze voor het publiek op de social media. Zou die laatste draaien om een gloednieuwe track of het beste nummer van CamielMusic 2019? Het volk was op Facebook evenals Instagram duidelijk in hun oordeel. De keus lag dus bij mij. Dus heb ik het verdeeld in drie verschillende categorieën: het nummer wat het meest bekeken is in 2019 op de website, mijn persoonlijke favoriet én een nummer wat véél meer aandacht had moeten krijgen. Uiteraard begin ik met die laatste, nu heb ik jullie aandacht nog!
EDIT: Kijkende naar mijn site, zijn er vaak genoeg stukken die ik heb geschreven en dan warempel gewoonweg NIET bezocht worden. Dat is uiteraard enorm balen en zonde van de tijd. Desondanks blijf ik het met plezier doen en doe ik het dan voor de stukken die wél goed bekeken worden! Maar even door naar de muziek.

Meer Aandacht: Eefje de Visser – Zwarte Zon.
Het eerste nummer wat Eefje uitbracht na het geweldige succes van haar album ‘Nachtlicht’. Deze zal door veel mensen nog worden gedraaid maar deze nieuwe track (en de daarop volgende) is ook eentje die meteen hoog wordt aangeschreven. Lees deze review nu maar wél dus: Eefje de Visser – Zwarte Zon.

Persoonlijke Favoriet: Dawn Brothers & Friends – Let’s Be There Together.
Ja, het was een echte no brainer hoor. Als je van muziek houdt, dan past dit absoluut in je straatje. Next Of Kin is het eigenlijk. Dawn Brothers, DeWolff, Tim Knol, Merel Sophie en veeeeel meer toppers! Tevens hebben ze gezorgd voor beste concert van 2019. Lees lees lees: Dawn Brothers & Friends – Let’s Be There Together.

Meest bekeken song: Blackbird – Tell Your Mama.
Deze zag ik eigenlijk niet aankomen hoor! Maar onder andere door het feit dat Merel ‘m had gedeeld, kreeg ie een ontzettende boost. Maar hij wordt nog steeds bijna iedere dag views krijgen! Naast deze ook een fantastisch interview gehad op Conincx Pop. Het nummer dus: Blackbird – Tell Your Mama.

Vorig artikelPale Puma – Solid Gold
Volgend artikelDossier Dutchies December 2019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in