SAM_2197 (Mobile)Waarschijnlijk hebben veel mensen in de regio Sittard-Geleen de bolides van de mannen van de Limburg Lions al zien rond rijden overal.
Ook ik heb zo’n autootje geleased en moet zeggen, hij bevalt goed!
Het leuke aan die auto en dat leasen is dat je zelf op zoek gaat naar sponsors. Deze sponsors kunnen hun eigen logo dan tegen een bepaald bedrag op de auto laten plakken. Mogelijkheden zijn de zijkant, achterruit en zelfs de motorkap!
Een van mijn sponsors is Marcant Wonen te Einighausen. Ik heb aan Marc Geilen de vraag gesteld of hij een beetje over zijn bedrijf kan vertellen waarom hij mij wilt steunen:

Januari 2008 startte ik mijn eigen makelaarskantoor,  Marcant Wonen genaamd.

Het was een spannende tijd.
Zeker toen in het najaar de bankencrisis begon, gevolgd door een wereldwijde financiële crisis. De huizenmarkt bleef ook niet ongeroerd en het werd een tijd van overleven en knokken.
Door positief naar de toekomst te kijken, creatieve oplossingen te zoeken en vooral hard te werken komt er na regen altijd zonneschijn.

Deze kernpunten herkende ik ook bij Lions. Als je al jaren in de top meedraait, moet daar hard voor gewerkt worden en dat spreekt me aan.
Voor mij een reden om ook Camiel financieel een hart onder de riem te steken.

Marc Geilen, Marcant Wonen

Aangezien ik een muzieksite ben, leek mij het geinig om een top vijf te maken met liedjes/artiesten die te maken hebben met het eigen vakgebied. Uiteraard is dat bij Marcant Wonen niet heel vreemd, het heeft met huizen te maken! Zie hier de top vijf:

 1. The Animals – House Of The Rising Sun.
  Een nummer uit 1964! Het gaat over iemand die zijn/haar leven vergooid, waarschijnlijk wordt met ‘House’ een bordeel of gevangenis bedoeld. Hoe dan ook, de waarschijnlijke herkomst van dit gebouw staat in New Orleans.
 2. Madness – Our House.
  Dit keer een nummer uit 1982. Wel toepasselijk, Our house in the middle of the street! Het was de bedoeling met dit nummer (en de hele SAM_2199 (Mobile)CD) om wat meer serieuzere onderwerpen te belichten zoals jeugdsentimenten en ouder worden.
 3. Edward Sharpe And The Magnetic Zeros – Home.
  Een nummer uit 2011 dus redelijk recent. Het mooie zinnetje past goed bij het verkopen van huizen of waarom je ergens zou willen wonen in ieder geval: Home, let me come home. Home is whenever I’m with you. Ook werd dit liedje veel gebruikt bij de Ikea reclames, hoe leuk en soms enorm vervelend!
 4. Dotan – Home.
  Het meest recente nummer in deze top vijf. Uit 2014 komt deze (nu al) klassieker. Ook weer iets dat bij huizen past… Je voelt je eigenlijk altijd wel fijn als je thuis komt. Nu, de wintermaanden komen eraan en je hebt dit als tekst: Through the warmth, through the cold, keep running till we’re there. We’re coming home now, we’re coming home now. Warmte!
 5. Golden Earring – Back Home.
  Ik wil afsluiten met Nederlands beste rockband en een nummer uit 1970. Iets dat je een fijn gevoel geeft: thuis is een magische plek. Je huis is je eigen stek.. nou: People wonder why I’m going back home. Just the place where I belong. Duidelijk toch??

Natuurlijk er waren veel meer nummer die ‘House’ of ‘Home’ in de titel hadden maar dit zijn nummers die wel mooi passen in dit rijtje. Geniet ervan en natuurlijk word ik niet voor niks gesponsord dus kijk eens op de site: www.marcant-wonen.nl. BEDANKT!

Vorig artikelJUBILEUM: Kyteman
Volgend artikelJUBILEUM: MusicMachine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in