Delphi (1)-001 (Mobile)

Hier is mijn tweede sponsor van mijn auto: Grieks Specialiteiten Restaurant Delphi.
Het ligt op de Putstraat in Sittard en weet alle gasten al meer dan 30 jaar te laten genieten van écht culinair Grieks eten. Om precies te zijn vanaf 26-05-1994.
Uitbater Yannis en zijn vrouw Maria hebben veel verstand van hoe je een zaak moet runnen. Altijd de tijd pakken voor alle gasten en altijd even een praatje ermee maken. Zo krijg je ook binding met iedereen en creëer je een warm gevoel waar je graag nog eens terugkomt.

Waarom Yannis ja heeft gezegd om mij te sponsoren zal mede te maken hebben dat ik een vaste klant ben en van kleins af aan al daar kom!
Maar dat vind ik eigenlijk secundair. Ik ben daarentegen wel erg vereerd!
Ik wil meer vertellen over de activiteiten die hij juist steunt! Hij is meer iemand die goede doelen steunt zoals de voedselbank of anders mensen die het economisch slecht hebben. Dit vind hij/Delphi erg belangrijk. Als er spullen, voedsel over is, dan gaat dát naar de punten die dit kunnen gebruiken, zodoende gaat er ook weinig de prullenbak in en is er direct de hulp/steun aan anderen!
Erg fijn om dit te kunnen vertellen want er zullen maar weinig mensen zijn die dit weten maar er zijn juist veel mensen die dit heel erg waarderen!!!

Delphi (2)-001 (Mobile)

Dit is en blijft een muzieksite en nu moet ik ook nog vijf nummers bedenken die of met Griekenland te maken hebben of anders met voedsel.

Tja, dit is zo’n nummer dat duidelijk met voedsel te maken heeft. Humor maar dat is het ook wel. Wel twee ingrediënten die ook bij Delphi geserveerd worden, past dus precies!!! Weezer – Pork And Beans.

Een favoriete band van mij. Niet direct dat het over eten gaat maar wel: Sugar on my soul. Blijft plakken en dat doe ik graag bij Delphi. Ik tafel graag uren en geniet met volle teugen van het eten & drinken. Daarom: Editors – Sugar.

Dan maar even een ”nep” Griek beschrijven: George Michael… Oftewel: Georgios Kyriacos Panagiotou oftewel: Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου. Zijn vader is Grieks/Cypriotisch dus vandaar. Bekend van Wham! en daarom pakken we maar de kerstklassieker: Wham! – Last Christmas.

Nu naar echte Grieken. Waarschijnlijk een van grootste Griekse muzikanten.. Mikis Theodorakis. Componeren en zingen waren toch wel zijn grote vakgebied. Hij heeft onder andere de filmmuziek gecomponeerd voor Zorba de Griek. Eigenlijk ongelofelijk wat deze man heeft gepresteerd. Hier een duet met Parios, een andere bekende Griekse zanger: Theodorakis & Parios – LIVE.

Nu is het tijd voor dé favoriet van Yannis zelf. Giorgos Dalaras. Een zanger die eigenlijk wel wereldwijd bekend is. Niet alleen dus in Griekenland of Nederland. Meer dan 70 albums gemaakt, meer dan 15 miljoen CD’s verkocht. Samenwerkingen met Sting, Theodorakis, Haris Alexiou maar ook met Bruce Springsteen! Echt een zeer grote artiest en prachtzanger. Giorgos Dalaras – S’agapo.

Het lijkt me nu wel duidelijk dat ik blij ben met Delphi als sponsor op mijn auto. Het maakt niet uit wanneer ik ga, of het druk is of niet… Er is altijd tijd voor een praatje… Er is altijd goed eten… En er is altijd plezier in de zaak.
De website is: www.delphisittard.nl en het telefoonnummer is: 046-4525358. Dus ga maar eens eten mocht je er nog nooit zijn geweest!!! Of juist als je er spontaan zin in krijgt… 😉

Vorig artikelDeWolff – Evil Mothergrabber
Volgend artikelHelene Fischer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in