Iets onbekends, iets tofs.

Ik kende dit dus absoluut niet maar och, dat is alleen maar leuk om 2016 mee te eindigen.
Het is Becky Hill, haar echte naam is Rebecca Claire Hill, en je kan haar eventueel kennen van The Voice UK, dit was in 2012 en haar eindstation was de halve finale. Ik moet dus passen!

Maar ze heeft wel degelijk wat succes gehad. Tracks zoals ‘Losing’ of ‘False Alarm’ met Matoma hebben het zeker niet slecht gedaan. Ook heeft ze een groot succes gehad met de Nederlandse DJ Oliver Heldens. In Groot Brittanië was Becky namelijk de allereerste The Voice deelnemer wie een nummer 1 hit heeft gescoord. Het is namelijk ‘Gecko (Overdrive)’. Tot mijn verbazing kende ik het nummer!!! Maaaaaaar gelukkig heeft ze de flinke beats weggelaten bij dit nieuwe nummer!

‘Warm’ is dus een nieuwe single geproduceerd door Shift K3Y. Het zijn niet alleen collega muzikanten maar ook daadwerkelijk vrienden en dat heeft het nummer sterker gemaakt.
Het nummer is heel gladjes en blijft hangen! Zeker door de stem van Becky Hill die opvalt maar ook weer niet té. Het heeft pieken maar kan ook fijn vlak blijven. De beats daarentegen weten wanneer ze moeten knallen en wanneer niet.

Tijd voor net iets anders zo voor de feestdagen!!! Enjoy.

Vorig artikelZiggy Splynt – & Procreate
Volgend artikelGeorge Michael – Outside

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in